Волинянин який випадково підпалив 1,2 га лісу, піде під суд

1
4
Волинянин який випадково підпалив 1,2 га лісу, піде під суд
Прокурори наполягають на відшкодуванні волинянином збитків, завданих підпалом лісу.

Володимир-Волинська окружна прокуратура звернулася до суду із позовом в інтересах держави в особі Оваднівської сільської ради Володимир-Волинського району, аби стягнути із 49-річного волинянина понад 88 тисяч гривень збитків, завданих порушенням природоохоронного законодавства, пише пресслужба обласної прокуратури.

Удень 17 березня 2020 року чоловік корчував дерева на земельній ділянці поряд із лісом поблизу села Маркелівка Володимир-Волинського району.

Підпаливши у процесі роботи траву і рослинні рештки, волинянин спричинив загоряння 1,2 га лісу на території Микуличівського лісництва державного підприємства "Володимир-Волинське лісомисливське господарство".

Суд визнав його винним у знищенні лісових масивів вогнем (ч.1 ст. 245 КК України) та призначив покарання у виді штрафу в розмірі 5100 гривень.

Тепер же прокурори наполягають і на стягненні з чоловіка збитків, завданих його незаконними діями.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А тих що гектарами вирубують і за кордон вивозять коли судитимуть?!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні