Міністр оборони країни випадково опублікував у соцмережах секретні дані

0
13
Міністр оборони країни випадково опублікував у соцмережах секретні дані
Міністр оборони Румунії Ніколає Чуке випадково опублікував секретні дані на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Про це пише BAGNET.

Глава румунського міноборони опублікував серію фотографій зі своїх відвідин Академії Сухопутних військ у Сібіу, при цьому на один зі знімків потрапили конфіденційні дані. Зокрема, на зображенні були вказані дані доступу до рахунків і відеоконференцій, а також номери телефонів, які використовуються співробітниками колл-центру відомства в Сібіу.

"Фотографії були зроблені в інформаційному центрі міністерства національної оборони, і як тільки про ситуацію стало відомо, вони були видалені командою зв'язку, яка управляє офіційною сторінкою міністра", - заявили в Міноборони країни.

За даними міністерства, після публікації ніхто не робив спроб отримати доступ по конфіденційних каналах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні