--> Розлучені після народження, близнючки зустрілися у соцмережі через 30 років. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Розлучені після народження, близнючки зустрілися у соцмережі через 30 років. ФОТО

0
-1
Розлучені після народження, близнючки зустрілися у соцмережі через 30 років. ФОТО
Дві мами з китайської провінції Хенань, чиї шляхи перетнулися в соцмережі, виявили, що вони сестри-близнючки, яких удочерили багато років тому.

Ченг Кеке і Чжан Лі були шоковані, наскільки вони схожі. Потім виявилося, що у 30-річних жінок один і той же день народження. Крім того, у них та сама група крові та родимка над лівою бровою, що ще більше посилило їх підозри. Про це пише Newsweek, передає gazeta.ua.

Коли вони поговорили з родинами, то з'ясували, що обидві були усиновлені, коли були немовлятами. Жінки виявилися давно розлученими сестрами-близнючками.



Ченг розповіла, що коли вперше написала Чжан, то її спочатку сприйняли за шахрайку. Ченг переконала Чжан поговорити з батьками, відправивши селфі, яке довело, наскільки вони схожі.

"Коли у нас був перший відеодзвінок, я немов розмовляла з собою. Було схоже на те, неначе дивишся в дзеркало", - каже Ченг.

Ченг проїхав 50 км, щоб вперше зустрітися з Чжан минулого місяця, і, побачивши одна одну, вони тепер переконані, що так сестри-близнючки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні