На Волині будинок священника залили гноївкою

5
15
На Волині будинок священника залили гноївкою
У селі Садів, у будинку місцевого священника розбили вікна та кинули в оселю відра з гноївкою.

Пише Волинь пост.

Про це повідомляє пресслужба Волинської єпархії УПЦ.

"Спокійний сон 5-річної дитини разом з мамою цієї ночі перетворився на справжнісіньке жахіття. Переляканий хлопчик прокинувся від звуку розбитого скла та шуму кинутого відра, а потім кімнатою поширився сморід. Як виявилося згодом – від розлитої гноївки", - йдеться на сайті єпархії.

У ніч з 14 на 15 квітня 2021 року у будинку священника Володимира Мелеся, що проживає разом з сім’єю у селі Садів невідомі розбили вікна і кинули у них 3 відра з нечистотами. Одне з відер, власне, і вилилося на ліжко, де спала донька священнослужителя разом зі своїм малолітнім сином.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
15

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
принесли свіженького гуменця для московського отця!
Відповісти
Рагулі пцушні.
Відповісти
Партизани
Відповісти
Поважні наши критики - читайте статтю уважніше і до самого кінця. Якраз нечистотами облили помешкання священника не з УПЦ МП, а який має пряме відношення до УПЦ КП.
Відповісти
Сам читай уважно
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні