--> Кабмін продовжив карантин до липня | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Кабмін продовжив карантин до липня

0
-2
Кабмін продовжив карантин до липня
Уряд на засіданні в середу, 21 квітня, продовжив до 30 червня режим надзвичайної ситуації.

"Надзвичайна ситуація перш за все стосується органів державної влади та їхньої постійної готовності з протидії пандемії. Водночас це ще одне нагадування всім українцям, що ми повинні залишатися обачними та обережними. Адже від цього залежить здоров'я і життя наших близьких", - зазначив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Він зазначив, що особливо така обачність і свідоме ставлення необхідні в період травневих свят і Великодня. "У ці дні ми закликаємо людей залишатися вдома", - сказав прем'єр.

"Масові скупчення людей на Великдень можуть привести до нової хвилі захворюваності. Тільки наша обережність, дотримання протиепідемічних правил і вакцинація зможуть зупинити вірус", - додав Шмигаль.

Він зазначив, що ситуація з коронавірусом стабілізувалася.

"Зараз ми можемо говорити, що ситуація в Україні стабілізується. Не тільки з точки зору нових випадків, але і з точки зору навантаження на медичну систему. Але те, що ми виходимо з чергової хвилі, не означає, що коронавірус зник. Це точно не означає, що ми можемо повернутися до масових гулянь, вечірок, скупчень людей", - сказав прем'єр.

Він наголосив, що громадяни повинні залишатися обачними та обережними.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні