--> Засудили чоловіка-тирана, який до смерті побив жінку на Волині | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Засудили чоловіка-тирана, який до смерті побив жінку на Волині

0
4
Засудили чоловіка-тирана, який до смерті побив жінку на Волині
Рожищенський районний суд розглянув кримінальне провадження щодо раніше судимого чоловіка, який у селі Корсині до смерті побив жінку.

Пише ВолиньПост із посиланням на Район.Рожище.

Нагадаємо, що судимий у вересні 2020 року за заподіяння жінці тілесних ушкоджень середньої тяжкості нетверезий чоловік увечері 30 листопада цього ж року через ревнощі жорстоко її побив. Потерпіла від травм померла.

Як розповіли односельці пари, конфлікти у цій сім’ї виникали часто. І чоловік, і жінка зловживали алкоголем. За кілька місяців до смерті жінка проходила курс лікування, бо чоловік лопатою розбив їй голову.

Цього ж разу все закінчилось трагічніше. На тілі жінки виявили забійні рани обличчя та голови. У поліції кажуть, що чоловік завдав потерпілій ударів руками й ногами, заподіявши тілесні ушкодження. Жінці було 54 роки.

Суд ухвалив визнати чоловіка винуватим у вчиненні кримінального злочину, передбаченого частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу і призначити йому покарання у виді позбавлення волі на дев’ять років. Термін відбування покарання обвинуваченого рахувати з дня фактичного затримання, тобто з 1 грудня 2020 року.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні