Жінку судитимуть за відеокасету, яку взяла напрокат 22 роки тому

0
0
Жінку судитимуть за відеокасету, яку взяла напрокат 22 роки тому
Американська поліція затримала жінку за те, що вона у 1999 році взяла напрокат відеокасету та не повернула донині. Про «аферу століття» повідомляє видання ВВС, пише iViche.

Жителька Техасу Керон Макбрайд подала заяву, щоб змінити у своєму водійському посвідченні дівоче прізвище. Однак завдяки цій заяві поліція знайшла її та звинуватила у тому, що жінка понад 20 років ( з 14 лютого 1999 року) орендувала VHS-копію із серіалом «Сабріна – юна відьма» і досі не повернула.

Сама Макбрайд стверджує, що не знає про яку касету йдеться, адже вона її не брала. Жінка вважає, що у далекому 1999 році її колишній чоловік орендував на її ім’я цю касету для дітей, а потім забув повернути після 10-деннного терміну.

Слова жінки не вплинули на рішення правоохоронців, і вони висунули проти Майбрайд звинувачення в «умисному, незаконному і злочинному присвоєнні» касети. До речі, вартість відеокасети становить 58 доларів 59 центів.

Цікаво, що магазин відеопрокату Movie Place, де власне була орендована касета, зачинився ще у 2008 році. Проте ордер на арешт Макбрайд залишався чинним.

Як розповіла жінка виданню, вона не могла повірити до останнього у те, що відбувається із нею. Тому Макбрайд звʼязалася з офісом прокурора округу Клівленд в Оклахомі, де їй підтвердили наявність звинувачень.

За її словами, напевно саме ця касета стала причиною того, що їй п’ять разів відмовляли у працевлаштуванні за останні 20 років. Напевно потенційні працедавці перевіряли її за базою тих, кого розшукують.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні