Чому корисно прокидатися рано: 3 причини

3
0
Чому корисно прокидатися рано: 3 причини
«Не кайся рано встати, а молодим оженитися» – йдеться в українському народному прислів’ї. Та чим насправді може бути корисне раннє пробудження?

Про це пише Green Post.

Часова фора

Хтось виконує всі справі за 30 хвилин, а комусь і години буде мало. Проте, якщо прокинутися рано, наприклад о 6 чи навіть о 5, то можна встигнути все. І сніданок приготувати і зарядку зробити, і привести себе до ладу.

Тиша

Звичка прокидатися якогомога раніше є дуже корисною не лише для того, аби збільшити кількість годин у добі. Якщо прокидатися рано, можна насолодитися повною тишею і не відволікатися на сповіщення чи шум, який оточує нас весь день.

Покращення стану здоров’я

Після того, як ви почнете прокидатися раніше, відповідно, засинати ви будете теж раніше. Ваш організм, пристосувавшись до нового графіку, зможе повністю відновлювати сили, аби кожен ранок починався з бадьорості. Кажуть, що найкорисніший сон починається від 22.00 до півночі. Навіть якщо ви будете спати 10-12 годин, але ляжете пізніше півночі, ніякі додаткові години сну не дозволять почуватися відпочивши. Також через такий здоровий сон покращиться стан та колір вашої шкіри.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто рано встає-той цілий день спати хоче..)
Відповісти
Проспиш, як сурок, усе життя. А воно швидко проходить. Якби людина жила стільки, як черепаха Тортила, то можна було б поспати довше. А так... Останні 20 років просинаюсь о 4.30 влітку і о 6.00 взимку. Часу вистачає на усе. Спробуй так жити, щоб менше себе любити. Збережеш здоровя.
Відповісти
Якщо будеш лягати о 3-4 ночі то зможеш виспатися до 4:30, чи до 6:00?А якщо лягаєш спати разом з курами то так можна і до п'ятої виспатися. Так що тут індивідуальна ситуація, а для повноцінного сну треба 6-8годин поспати, принаймі так медики стверджують. Так то ще питання хто з нас сурок.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні