Євросоюз влаштує Лукашенку транспортну блокаду через інцидент із перехопленням літака

0
2
Євросоюз влаштує Лукашенку транспортну блокаду через інцидент із перехопленням літака
Євросоюз розглядає можливість заборони для білоруських авіакомпаній на посадку літаків в країнах ЄС після інциденту з екстреною посадкою в Мінську літака компанії Ryanair. Про це повідомило агентство Bloomberg з посиланням на джерело, знайоме з ходом підготовки проведення саміту ЄС.

Пише Рамблер.

Крім того, Брюссель може заборонити наземні транзитні перевезення через Білорусь в країни ЄС. Як пояснює чиновник, зазначені рестрикції спричинять за собою збільшення витрат для європейських компаній.

Раніше латвійська національна авіакомпанія AirBaltic прийняла рішення не літати над Білоруссю. Пізніше радіостанція RMF інформувала про можливість заборони польським авіалініям LOT польотів над територією республіки з боку влади. За даними агентства Bloomberg, угорська бюджетна авіакомпанія Wizz Air вже перенаправила рейс Київ -Таллін в обхід повітряного простору Білорусії.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні