--> «Міжнародний тероризм»: Офіс Президента України висловився щодо ситуації з перехопленням літака в Білорусі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Міжнародний тероризм»: Офіс Президента України висловився щодо ситуації з перехопленням літака в Білорусі

1
-1
«Міжнародний тероризм»: Офіс Президента України висловився щодо ситуації з перехопленням літака в Білорусі
В офісі Президента України розцінюють повітряний інцидент з рейсом Афіни-Вільнюс як прояв міжнародного тероризму.

Повідомляє Укрінформ.

Про це сказав радник керівника Офісу глави держави Михайло Подоляк у коментарі.

"Повітряний інцидент у Білорусі з рейсом Афіни-Вільнюс - це, безсумнівно, прямий появ міжнародного тероризму. І трактуватися даний інцидент має однозначно", - сказав він.

За його словами, примушування пасажирського літака до посадки в Мінську за сфальсифікованим приводом "про мінування" і під конвоєм військової авіації - це безумовний і демонстративний виклик сучасного світу.

Очевидно також, підкреслив Подоляк, що "цей фантастичний за цинізмом і витонченістю акт "нинішньої білоруської держави вимагає обов'язкової жорсткої юридичної оцінки.

"Мінімально це може бути" заборона на небо ", ізоляція країни від прямих комунікацій з цивілізованим світом. Оптимально - прямі персональні санкції щодо авторів даного єзуїтського сценарію. Ключове адже тут те, що подібні дії явно руйнують загальноприйняті правила поведінки та створюють смертоносні прецеденти", - зазначив радник керівника ОП.

При цьому він констатував, що засобів впливу на офіційний Мінськ не так багато.

На думку Подоляка, в результаті даної операції сам Олександр Лукашенко, Білорусь у цілому остаточно перейшли у розряд "максимальної токсичності та нерукопожатності".

"Жодного компромісного виходу з тривалої політичної кризи за участю європейських посередників більше неможливо", - вважає він.

Радник керівника Офісу глави держави резюмував, що "єдиний шлях у Лукашенка - остаточно розчинити свою країну в РФ".

"Виходячи з підсумкової ціни події, безсумнівно, що головним організатором і вигодонабувачем примусової посадки є РФ. Більше того, зараз вже абсолютно очевидно, що саме РФ свого часу готувала щось подібне для України. У вигляді неіснуючої "спецоперації" з точно таким же примусовим сценарієм і подальшої максимальної дискредитації нашої країни, про що досі щиро жалкують окремі наші "корисні", скажімо так, медійні суб'єкти", - сказав він.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Намішав все на кучу ,і ще й Україну приплів
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні