На Волині працівник Держпродспоживслужби піде під суд: любив приймати «подарунки»

0
1
На Волині працівник Держпродспоживслужби піде під суд: любив приймати «подарунки»
Волинська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт у розслідуваному слідчими територіального управління ДБР у Львові кримінальному провадженні про вимагання й одержання неправомірної вигоди працівником управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в області.

Про це "Волинь24" повідомляють у прес-службі обласної прокуратури.

За думкою слідства, службовець налагодив схему систематичного вимагання та одержання неправомірної вигоди від суб’єктів підприємницької діяльності за не перешкоджання та не створення штучних перешкод у здійсненні законної підприємницької діяльності, зокрема, шляхом затримки фітосанітарного контролю під час оформлення вантажу з рослинами в режимі «імпорт».

Затримали його 30 березня під час одержання від підприємця чергового "компліменту" у розмірі 100 доларів США.

Невдовзі обвинувачений у вимаганні й одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України) чиновник постане перед судом.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні