За образу заборонила свекрусі жити у квартирі: рішення ВС

0
-3
За образу заборонила свекрусі жити у квартирі: рішення ВС
Жінка звернулася до суду із заявою про те, аби їй видали обмежувальний припис щодо колишньої свекрухи та вітчима колишнього чоловіка.

Про це пише Закон Бізнес.

Зі слів жінки, свекруха та вітчим колишнього чоловіка вселилася до квартири за його довіреністю. Ймовірна постраждала розповідає, що свекруха налаштовує онуку проти неї, що погано впливає на розвиток дівчинки.

Суд першої інстанції відмовив у задоволенні заяви, оскільки вважав, що це штучний конфлікт, який створили дві сторони. Відмова була через те, що нібито дві сторони які мають майнові претензії щодо нерухомого майна.

Але жінка не зупинилась і подала апеляцію, після чого їй видали такий припис на 4 місяці, пославшись на встановлені факти словесних образ на адресу заявниці та психологічний стрес дитини.

Конституційний суд погодився з таким рішенням і зауважив, що для того, аби надати відповідний припис, не обов’язково щоб особа притягувалась адмін відповідальності за домашнє насильство.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні