Моргенштерн хоче судитися з СБУ

1
1
Моргенштерн хоче судитися з СБУ
17 червня відомий російський виконавець Моргенштерн подав до суду на Службу Безпеки України, через заборону в’їзду на територію країни. На даний момент суд вирішує, чи відкривати провадження за позовом.

Про це пише Українська Правда.

Моргенштерну заборонили в’їжджати в Україну через те, що у 2019 році він висміяв траур, який оголосили після пожежі в одеському коледжі.

Служба безпеки України заявила, що готова захищати свою позицію щодо заборони у суді.

«Служба безпеки України діє виключно в рамках законодавства і у листі, надісланому на Міністерство культури та інформаційної політики України міститься аргументована позиція, чому СБУ рекомендує включити дану особу до переліку. Ми стоїмо на сторожі національних інтересів України і готові захищати нашу позицію у суді», - заявив речник СБУ Артем Дехтяренко .
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А нічого не трісне?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні