На Волині чоловік знущався зі своєї матері та погрожував розправою

0
-3
На Волині чоловік знущався зі своєї матері та погрожував розправою
Волинянин погрожував жінці фізичною розправою, лаявся та ображав її. Інцидент трапився у квітні цього року.

Про це йдеться у постанові Ратнівського районного суду Волинської області.

Сам факт насильства підтверджується протоколом про адміністративне правопорушення, рапортом старшого інспектора-чергового відділу поліції №2 села Ратне та письмовими поясненнями свідків.

Таким чином чоловіка звинуватили у вчиненні домашнього насильства, насильства за ознакою статі, тобто умисне вчинення будь-яких діянь фізичного, психологічного чи економічного характеру (застосування насильства, що не спричинило тілесних ушкоджень, погрози, образи чи переслідування, позбавлення житла, їжі, одягу, іншого майна або коштів, на які потерпілий має передбачене законом право тощо), внаслідок чого могла бути чи була завдана шкода фізичному або психічному здоров'ю потерпілого.

Однак поліцейським сектору реагування кваліфіковано такі дії чоловіка, як повторні. Проте, у тексті протоколу про повторне адміністративне правопорушення не зазначено. Доказу притягнення чоловіка протягом року до адміністративної відповідальності не виявлено.

На судове засідання підозрюваний не з'явився. У підсумку суд, враховуючи ступінь вини та характер вчиненого правопорушення, беручи до уваги, що він вчинив правопорушення відносно особи похилого віку, визнав чоловіка винним у вчиненні правопорушення та наклав штраф у розмірі 340 гривень.

Крім того, волинянин також мусить сплатити судовий збір у розмірі 454 гривні. Якщо ж чоловік у 15-денний термін не сплатить зазначену суму, з нього буде примусово стягнуто штраф у подвійному розмірі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні