175 тисяч на сайт? На що витрачає кошти Луцька міська рада

0
-9
175 тисяч на сайт? На що витрачає кошти Луцька міська рада
У Луцькій громаді створять вебсайт, який надаватиме інформацію про транспортну систему міста. Відповідний тендер оголосили 18 червня цього року.

На новоствореному сайті можна буде знайти інформацію про наявні зупинки громадського транспорту, маршрути, перевізників, розклад руху, а також перелік зупинок із розумним табло. Крім того, буде доступна інформація про відстеження транспорту та місця, де можна придбати і поповнити електронний квиток.

Що важливо, на сайті інформуватимуть лучан про корки на дорогах міста. Також планують запустити роботу чат-бота та створити розділ для звернень громадян.

На розробку сайту планують витратити 175 тисяч гривень. Зокрема, у вартість послуг входитиме розробка мобільної версії українською та англійською мовами, а також дизайн.

Замовником тендеру виступає виконавчий комітет Луцької міської ради.

Проект хочуть реалізувати за кошти місцевого бюджету до 8 жовтня цього року.

Сам тендер, на якому визначать переможця закупівлі, відбудеться 2 липня 2021 року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні