На Сумщині батько та дядько 5 років ґвалтували дівчину з інвалідністю

0
5
На Сумщині батько та дядько 5 років ґвалтували дівчину з інвалідністю
На Сумщині відбудеться суд над батьком та дядьком неповнолітньої дівчини з інвалідністю, які роками її ґвалтували.

Про це повідомляє прес-служба Офісу Генерального Прокурора.

З 2016 року батько систематично ґвалтував свою доньку, у якої виявили психічний розлад та вади розумового розвитку. З 2018 дівчину почав ґвалтувати і її рідний дядько, який проживав разом із ними.

У березні 2021 року до поліції звернулась місцева жителька. З її слів, на тілі своєї родички вона побачила ушкодження. Під час слідства факти сексуального насильства та ґвалтування підтвердились.

Батько дівчинки також буде притягнутий до відповідальності за замах на вчинення сексуального насильства щодо іншої своєї доньки, якій на той час було 15 років, а також за спробу зґвалтувати 14-річну племінницю. Оскільки дівчата чинили опір та могли за себе постояти, у чоловіка нічого не вийшло.

Наразі обвинувачені перебувають під вартою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні