Депутати у Раді провели рекордно швидке засідання

0
-7
Депутати у Раді провели рекордно швидке засідання
Народним депутатам знадобилося всього три хвилини, щоб провести позачергове засідання парламенту в середу, 14 липня. За цей час вони розглянули і проголосували за два законопроєкти і розійшлися до завтра.

Про рекордно швидке засідання Ради пише Корреспондент.

За три хвилини депутати прийняли в другому читанні проєкт закону №5141 про внесення змін до ЗУ Про Національне агентство з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів про гарантії прав українських та іноземних інвесторів.

Також за основу і в цілому був прийнятий законопроєкт №5440 про зміни до Перехідних положень закону Про основні засади та вимоги до органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції.

Це друге з трьох позачергових засідань цього тижня, який є останнім пленарним тижнем парламенту перед літніми канікулами. Шоста сесія Ради розпочнеться 7 вересня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні