--> «Мені поблажки судів не потрібні»: луцький терорист не вірить, що його випустять з СІЗО. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Мені поблажки судів не потрібні»: луцький терорист не вірить, що його випустять з СІЗО. ВІДЕО

0
12
«Мені поблажки судів не потрібні»: луцький терорист не вірить, що його випустять з СІЗО. ВІДЕО
У Луцькому міськрайонному суді відбулося чергове судове засідання по справі луцького терориста, під час якого той розповів про судову владу України та назвав її «магією».

Про це повідомляє Конкурент.

До засідання Максим Кривош підготувався дуже добре. Він роздрукував фотографії з місця події та вивчив усі матеріали справи.

«Перед законом усі рівні. Я нікого не вбив, не покалічив. Судова система України – це якась містика і магія. Гаррі Поттер відпочиває. В будь-якому випадку апеляції не буде, мені поблажки судів не потрібні», - зазначив Кривош.

А на запитання журналістів, коли ті поцікавились, що б він робив, якби його відпустили з СІЗО, Кривош заявив, що ніхто його звідси не випустить.

Також поліція та швидка допомога подали позовні заяви про відшкодування збитків у сумі 50 тисяч гривень, на що Кривош відповів: «зароблю – віддам».

Суд продовжив Кривошу запобіжний захід – тримання під вартою ще 60 діб без можливості внесення застави.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні