--> На Волині пенсіонер з ножем напав на поліцейського | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині пенсіонер з ножем напав на поліцейського

0
5
На Волині пенсіонер з ножем напав на поліцейського
У селі Русовичі Іваничівського району п’яний чоловік здійснив напад на працівника сектору реагування патрульної поліції селища Іваничі.

Інцидент трапився у будинку чоловіка ввечері 24 квітня цього року під час складання на пенсіонера матеріалів про вчинення адміністративного правопорушення. Про це йдеться у вироку Іваничівського районного суду.

Пенсіонер схопивши металевий ніж, наніс удар поліцейському в ділянку лівої кисті, чим заподіяв йому тілесні ушкодження середньої тяжкості.

Нападник у суді свою вину визнав, зазначив, що щиро розкаюється та просив суворо не карати. Обвинувачений також попросив вибачення у потерпілого, і останнім таке прийнято, потерпілий претензій до обвинуваченого немає.

Також на суді зазначили, що раніше Нововолинський міський суд ухвалив рішення для підсудного стосовно цілодобового домашнього арешту, дія якого закінчилася 26 червня 2021 року.

Отже, суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення та призначив йому покарання у виді позбавлення волі з випробуванням, якщо він протягом одного року не вчинить нового злочину і періодично з'являтиметься для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні