На Волині чоловік вкрав з сейфа коштовностей на 26 тисяч гривень

0
-9
На Волині чоловік вкрав з сейфа коштовностей на 26 тисяч гривень
На Волині чоловік з сейфа виніс коштовностей на суму понад 20 тисяч гривень. Інцидент трапився у місті Горохів 17 червня. Про це йдеться у вироку Горохівського районного суду від 29 липня.

Раніше судимий чоловік перебуваючи у потерпілої вдома, і маючи доступ до металевого сховища виніс з приміщення ювелірні золоті вироби, а саме: сережки, обручки, кулон, ланцюжки та хрестики. Загалом сума краденого становить 26 тисяч 585 гривень.

Проте 29 липня 2021 року між потерпілою та злодієм було укладено угоду про примирення. Чоловік визнав свою вину та щиро розкаявся. Також сторонами було узгоджено та затверджено вироком суду, що чоловік відбуде призначене покарання у виді чотирьох місяців арешту.

Зокрема, чоловік повинен сплатити витрати для проведення товарознавчої експертизи в сумі одна тисяча 29 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні