У селі поблизу Луцька чоловік на смерть збив пішохода

1
3
У селі поблизу Луцька чоловік на смерть збив пішохода
У селі Полонка Луцького району чоловік за кермом автомобіля «DAF XF 95.380» з напівпричепом наїхав на пішохода. Дорожньо-транспортна пригода трапилася 30 квітня на вулиці Перемоги. Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду 3 серпня.

Водій, рухаючись зі сторони Луцька у напрямку села Баківці Луцького району через неуважність та перевищення швидкості руху наїхав на пішохода, який внаслідок отриманих травм помер на місці пригоди.

За словами потерпілого у суді, того дня біля 13-ої години йому зателефонував сусід і повідомив про дорожньо-транспортну пригоду. Приїхавши на місце, він побачив наїзд, проте обвинуваченого не було.

Інший потерпілий у суді зазначив, що про ДТП йому теж повідомила сусідка і на саме місце пригоди поїхав уже його син.

Чоловік, який був за кермом, у суді свою вину визнав повністю, щиро розкаявся, зазначив, що збитки потерпілим повністю відшкодував та попросив у них вибачення. Крім того, просив суд суворо його не карати та не позбавляти права керування транспортним засобом.
Потерпілі ж претензій до чоловіка не мають та просять суд не застосовувати до обвинуваченого покарання, яке необхідно відбувати реально.

Суд визнав щире каяття чоловіка, активне сприяння розкриттю злочину, та врахував те, що він вперше притягається до кримінальної відповідальності, має постійне місце проживання, за яким позитивно характеризується, на обліках в лікарів нарколога чи психіатра не перебуває та працевлаштований.

Отже, суд виніс вирок і визнав чоловіка винуватим у вчиненні злочину, призначив йому покарання з випробовуванням, якщо він протягом іспитового строку тривалістю два роки, не вчинить нового кримінального правопорушення, а також позбавив його права керувати транспортними засобами строком на один рік.

Крім того, чоловік повинен сплатити на користь держави витрати за проведення експертизи в сумі 6 178 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я в шоці.... Завалив на смерть людину і в нього забрали права на рік. Хіба це суд, це якесь збіговисько корумпованих злодюг.
Але Божий суд ніхто не відмінить, не забувайте!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні