--> Фотограф-педофіл: чоловік створював дитячу порнографію за участі 9-річної дівчинки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Фотограф-педофіл: чоловік створював дитячу порнографію за участі 9-річної дівчинки

0
-3
Фотограф-педофіл: чоловік створював дитячу порнографію за участі 9-річної дівчинки
38-річний дитячий фотограф, у якого двоє дітей, створював заборонений контент за участю 9-річної дівчинки.

Про це повідомляє ASPI.

Чоловіка звинувачують у тому, що він зберігав заборонений контент сексуального характеру за участю дітей та вчиняв до дев'ятирічної дитини розпусні дії.

Раніше, чоловік створив у соціальній мережі фейковий профіль під вигаданим ім'ям і почав листування з 9-річною дівчинкою, представившись їй дівчинкою.

Після того як педофіл «втерся» в довіру до дитини, він зміг дістати від неї фотографії відвертого змісту. Після цього так званий «фотограф» став залякувати дитину тим, що він оприлюднить її фото, в результаті чого дитина виконувала усі умови в обмін на мовчання.

У ході проведеного обшуку за місцем проживання чоловіка, зокрема на мобільному телефоні та комп'ютері, виявлені фото та відео дитячої порнографії. Крім зберігання дитячої порнографії чоловік також вчиняв над дівчинкою розпусні дії.

Санкція статті передбачає покарання від 9 до 15 років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні