На Волині незаконно закрили автостанцію

0
5
На Волині незаконно закрили автостанцію
У селищі Іваничі Волинської області незаконно зупинили роботу місцевої автостанції. Про це повідомляє Іваничівська селищна рада.

З цього приводу в Іваничах відбулася робоча зустріч місцевого керівництва селища та району. Під час зустрічі зазначили, що у разі закриття автостанції керівництво ПрАТ «Волинське обласне підприємство автобусних станцій» зобов’язане було ще у березні 2020 року письмово попередити Іваничівську райдержадміністрацію, селищну раду, управління транспорту та зв’язку Волинської облдержадміністрації, управління патрульної поліції у Волинській області, службу автомобільних доріг у Волинській області про закриття автостанції з метою забезпечення безпеки руху транспортних засобів та переміщення пасажирів по території автостанції. Проте керівництво автостанції до сьогодні не надали жодного листа про офіційне закриття, хоча вона не функціонує ще з березня 2020 року.

Зазначимо, що запровадження в Україні карантинних заходів у 2020-2021 роках не передбачало зупинки роботи автостанцій. Однак керівництвом ПрАТ «ВОПАС» було зупинено її роботу в Іваничах, чим створили незручності для жителів не тільки Іваничівської територіальної громади, а й інших громад району та області.

Крім того, на автостанції відсутній графік руху пасажирського транспорту, який має постійно оновлюватись, відсутні елементарні умови для очікування пасажирів як у приміщенні, так і на прилеглій території.

Присутній начальник Володимир-Волинської автостанції Анатолій Лах не зумів пояснити присутнім причини тривалої зупинки роботи автостанції та створення незручностей для пасажирів.

У підсумку вирішили, якщо ПрАТ «ВОПАС» не відновить роботу автостанції та не надасть інформацію стосовно підстав припинення функціонування автостанції, органи влади будуть звертатись до прокуратури.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні