Небезпечні іграшки, які вбили дітей

0
-5
Небезпечні іграшки, які вбили дітей
Поки суспільство грає у комп’ютерні жорстокі ігри, в світі існують реальні іграшки, які заборонені через пряму загрозу життя дітей.

Cabbage Patch

Цю моторошну іграшку випустила у 1996 році компанія «Метал». Візитною карткою цієї ляльки було те, що дитина могла її годувати пластиковими снеками, які Кебіч Пач у прямому сенсі жувала. Проблема іграшки стала очевидною вже через кілька тижнів від початку продажу: своїми щелепами, які працювали від батарейок, лялька пережовувала не тільки пластикові снеки, а й дитячі пальці та волосся. Поки іграшку не заборонили, вона встигла пошкодити більш як три десятки пальців дітей.

Дарц

Всесвітньо відома гра, яка користувалася великим попитом теж виявилася небезпечною. Окрім дартсу також у 1970-х роках була популярна тяжча версія цієї гри – джартс. За її правилами, дротики треба було кидати у кільця, які знаходилися на землі. Снаряди ж для цієї гри були набагато крупшіні, ніж для гри у дартс – довжина їх складала приблизно 30 см. Щорічно після гри в джартс привозили більш ніж 700 дітей з пораненнями. Багатодітей приїжджали з дротиками в голові, у прямому сенсі цього слова. Тільки у 1988 році суспільство вирішило. Що гра дійсно небезпечна, після чого її заборонили.

Промо іграшки

Зазвичай, такі іграшки виготовлялися спеціально до виходу фільмів та серіалів. Уже відома нам компанія «Метал» стала виробником однієї з іграшок, якою стала пневматична ракета, що стріляла пластиковими боєприпасами. Поки іграшку не заборонили, вона стала причиною десятка нещасних випадків: від подряпин та вибитих очей, до однієї смерті. Боєприпас потрапил у дихальні шляхи хлопчику, після чого той помер.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні