--> У Рожищі судили хуліганку, яка била та тягала волосся жінки на зупинці | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Рожищі судили хуліганку, яка била та тягала волосся жінки на зупинці

0
-7
У Рожищі судили хуліганку, яка била та тягала волосся жінки на зупинці
Обвинувачена жінка 15 листопада 2020 року об 11 годині на вулиці Ковельській підбігла до потерпілої, яка знаходилась на зупинці громадського транспорту, та без жодних пояснень умисно нанесла два удари кулаком по обличчі, а потім схопила останню за волосся, повалила на коліна та нанесла декілька ще ударів ногою по тілу.

Про це йдеться у вироку Рожищенського районного суду, передає «Район.Рожище».

Згідно з висновком судово-медичного експерта, потерпіла жінка отримала синці на виличній ділянці голови, у ділянці обох колінних суглобів, садна в ділянці правої гомілки, які за ступенем тяжкості належать до категорії легких тілесних ушкоджень.

Обвинувачена жінка свою вину не визнала і переконувала суд, що тілесні ушкодження потерпілій під час конфлікту не заподіювала.

Зрештою суд визнав жінку винною у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ч. 1 ст. 296 КК України, та призначив їй покарання у вигляді штрафу в розмірі двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 34 тисячі гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні