Рейтинг зарплат голів ОДА: скільки заробив Юрій Погуляйко у липні (інфографіка)

0
7
Рейтинг зарплат голів ОДА: скільки заробив Юрій Погуляйко у липні (інфографіка)
Видання "Слово і діло" оприлюднило інфографіку, на якій можна побачити, які зарплати у липні отримали голови обласних державних адміністрацій, зокрема і очільник Волинської ОДА Юрій Погуляйко.

Отже, очолює рейтинг з найвищою зарплатою уже звільнена очільниця Чернігівської обладміністрації Ганна Коваленко із зарплатою 110 тисяч 615 гривень. На другому місці в рейтингу – керівник Луганської ОДА Сергій Гайдай, який заробив 108 тисяч 981 гривню.

У липні від 59 до 60 тисяч гривень отримали: ексголова Харківської ОДА Айна Тимчук, керівник Волинської ОДА Юрій Погуляйко, очільник Закарпатської ОДА Анатолій Полосков, голова Чернівецької ОДА Сергій Осадчук, голова Рівненської ОДА Віталій Коваль та очільник Черкаської ОДА Олександр Скічко.

Найнижчі зарплати отримали нещодавно призначена керівниця Івано-Франківської ОДА Ольга Онищук - 38 тисяч 987 гривень та голова Херсонської ОДА Сергій Козир – 38 тисяч 834 гривень.



Для порівняння, у червні зарплата Юрія Погуляйка становила 57 тисяч 124 гривні, а у травні - 52 тисячі 926 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні