Лучани можуть повідомити про проблеми через мобільний додаток та портал

2
5
Лучани можуть повідомити про проблеми через мобільний додаток та портал
У Луцькій територіальній громаді запрацював портал "Контакт-центр", через який можна повідомити про нагальні проблеми. Про це повідомляє Луцька міська рада.

Мешканці громади зможуть повідомляти про проблеми через новостворений портал або ж спеціальний мобільний додаток "1580 Луцьк".

У цьому порталі поєднали усі можливості: електронні, телефонні звернення, запис на прийом до міського голови та фотофіксація аварійної ситуації, яка виникла.

Для прикладу, мешканці громади матимуть змогу у громадському транспорті зняти відео, як водій спілкується з пасажиром, та надіслати його у "Контакт-центр". Також буде підключено багатоканальний телефонний зв'язок з мешканцями громади, де буде запис розмови, фіксуватиметься чітко час і терміни та визначено виконавця.

Наразі вебпортал працює у тестовому режимі за адресою: https://1580.lutskrada.gov.ua/. Крім того, уже можна завантажити у PlayМаркеті додаток для ґаджетів на базі у Android, а незабаром користувачі Apple теж зможуть користуватися додатком.



Аби зареєструватися на порталі та в мобільному додатку, потрібно вказати свій номер телефону та е-mail. І на підставі звернень будуть формувати завдання комунальним підприємствам, міським службам та департаментам на виконання робіт, ремонтів і надання роз’яснень.

За словами міського голови Ігоря Поліщука, це серйозний інструмент для покращення щоденного життя у нашій громаді.

"Зареєструвавшись у додатку чи порталі, мешканці матимуть особистий кабінет, можливість детально описати ситуацію, додати фото, відео. Зможуть відстежувати на якому етапі виконання звернення та контролювати терміни", - розповів голова.

Крім того, цей портал дасть можливість комунальним підприємствам і профільним виконавчим органам міської ради оперативно та конструктивно вирішувати питання, адже працівникам не потрібно буде виїжджати на об'єкти, люди самі допомагатимуть вивчати проблемні питання, інформуючи їх про це. Також важливо, що заявники отримуватимуть зворотний зв'язок про зміну статусу їх звернення.

Через портал також інформуватимуть мешканців про різноманітні ремонтні роботи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І отримати віртуальну допомогу
Відповісти
В місті стільки проблем що якщо всі почнуть звертатися то отой "мобільний додаток ляже" і з'явиться ще одна проблема.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні