Для українців встановили чіткий ліміт на грошові перекази

1
1
Для українців встановили чіткий ліміт на грошові перекази
В Україні встановили нові обмеження на грошові перекази. Відповідний законопроєкт прийняла Верховна Рада України. Згідно з документом, українці зможуть здійснювати грошові перекази на суму не більше 5 000 гривень без фінансового моніторингу. Про це пише УНН.

За зміни у законодавства проголосувало 315 нардепів.

У документі до законопроєкту зазначають, що під фінансовий моніторинг не потраплятимуть перекази на суму 4 999 гривень, а на суму 5 тисяч уже підлягатиме перевірці.

"Вказаний факт призводить до незручностей для користувачів платіжними терміналами самообслуговування, які не мають точної суми у вказаному розмірі 4 999 гривень та відповідно позбавлені можливості здійснити грошовий переказ шляхом внесення готівкових коштів на суму 5 000 гривень", — повідомляють у документі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ці Зе бобики дуріють з кожним днем все більше і більше в різних напрямках життя простих громадян.Невже відчувають кінець епохи????
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні