--> Білоруса посадили у тюрму через анекдот про Лукашенка | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Білоруса посадили у тюрму через анекдот про Лукашенка

0
14
Білоруса посадили у тюрму через анекдот про Лукашенка
У Білорусі 27 серпня відбувся суд над чоловіком Михайлом Лінтовським, якого обвинувачували в образі президента. Білорус зняв відеоролик, у якому обізвав Лукашенка дебілом. Відео він опублікував на своїй сторінці в "Однокласниках". Про це пише видання Наша Нива.

Місцеві жителі відразу викликали поліцію. За словами поліцейського, на відео було близько 800 переглядів, коли він вирішив викликати слідчо-оперативну групу для затримання Михайла Лінтовського.

Сам обвинувачений розповів, що того вечора він купив два сорти пива і відвідав сестру, де вони разом випили. Потім він пішов на роботу і випив там горілки, а потім повернувся до сестри. Вони сиділи і говорили, що зарплата невелика, їх не пускають у відпустку. А потім він зняв відео на свій мобільний, у якому розповів анекдот про Лукашенка, а в кінці образив його, назвавши дебілом.

За вироком суду обвинувачений має психічні розлади та хворобу - легку розумову відсталість, а також хронічний алкоголізм.

Суддя засудив його до 1 року і 6 місяців позбавлення волі у виправній колонії. Обвинуваченого взяли під варту в залі суду. Суддя також наказав вжити заходів щодо примусового лікування хронічного алкоголізму.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
14

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні