На Волині розшукують небезпечного злочинця: прикмети та фото

1
-27
На Волині розшукують небезпечного злочинця: прикмети та фото
На Волині поліція розшукує громадянина Плотнікова Сергія Сергійовича, 23 жовтня 1983 року народження, жителя села Зарудчі, Камінь-Каширського району.

Зловмисник 13 вересня втік з приміщення Луцького міськрайонного суду після оголошення йому рішення ухвали суду – взяття під варту.

Прикмети злочинця: зріст 170 сантиметрів, худорлявої тілобудови, коротко стрижений, розмовляє російською мовою (суржиком), був одягнений в чорний спортивний костюм з капюшоном.

Чоловіка розшукують за підозрою у зґвалтуванні, незаконним поводженням зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами, незаконним позбавленням волі або викрадення людини.

Злочинця розшукують усі наряди поліції області та держави.



Якщо вам відомо, де перебуває розшукуваний, просимо сповістити про це поліцію за телефонами: (03357) 2-32-09, (03357) 2-37-79, 0675872545, 0683355399 або 102.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-27

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо цей бродяга не дурнуватий, як решта, то вже приклеїв вуса чи бороду та начепив окуляри, а поряд з цим одягнув інший одяг. Якщо злочинець зміг підкупити Любешівського суддю, який змінив йому запобіжний захід з тримання під вартою на домашній арешт, то підкупити прикордонників немає проблем, і скоро буде Серьожа у Білорусії. Якщо вже не там розгулює...???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні