--> Український суд заарештував 12 російських літаків та чотири судна | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Український суд заарештував 12 російських літаків та чотири судна

2
9
Український суд заарештував 12 російських літаків та чотири судна
Український суд наклав арешти на 12 літаків та 4 судна, які порушили правила міжнародних польотів та судноплавства на території окупованого півострова. Про це повідомляє прокуратура автономної республіки Крим та міста Севастополь.

Прокуратура встановила систематичні порушення правил міжнародних польотів та судноплавства на території тимчасово окупованого півострова. Через це суд наклав арешти на 12 літаків російського авіаперевізника, що перевозили пасажирів з/до закритого пункту пропуску "Сімферополь-авіа", та 4 судна, що заходили до закритих портів та терміналів Кримського півострова, таким чином, були засобом/знаряддям вчинення злочинів.

Під час розслідування встановлено, що російською авіакомпанією незаконно використовувались 12 пасажирських літаків марок "Boeing" та "Embraer" для неправомірного переправлення осіб через державний кордон України. Крім того, не менш ніж 37 російських авіакомпаній здійснюють регулярні авіаперевезення до АР Крим в порушення законодавства. Такі дії розглядаються прокуратурою автономії як порушення норм міжнародного права та як дії, що підривають суверенітет України.

Разом з тим, з липня 2014 року Україна офіційно припинила функціонування всіх портів окупованої території АР Крим та м. Севастополя, гавані півострова закриті для міжнародного судноплавства.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А кацапи в курсі?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні