--> Топ-4 звички, які псують зір | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Топ-4 звички, які псують зір

3
0
Топ-4 звички, які псують зір
Фахівці запевняють, що велике значення для зору має те, чи є у вас деякі шкідливі звички. Експерти надали список деяких з них.

Про це повідомляє Change.

Терти очі

Багато хто любить почухати очі, як слід потерти їх, особливо якщо щось заважає всередині. Але руки не завжди можуть бути чистими, а це безпосередньо впливає на здоров'я зорового органу. В результаті бактерії перебираються на ніжну поверхню очей, викликаючи запалення і проблеми.

Користуватися простроченою косметикою

Обов'язково треба дивитися на терміни придатності косметики, умови її зберігання, інакше можна зіпсувати зір. Особливо це стосується засобів, які наносяться на очі. Туш, тіні, олівець для очей - все це повинно бути високої якості, в рамках свого терміну придатності.

Не змивати макіяж перед сном

Багато хто знає про цю шкідливу звичку, яка псує не тільки шкіру, але і зір. Частинки з тіней, туші проникають в слизову оболонку ока, викликаючи роздратування і запалення.

Не носити сонцезахисні окуляри

Незалежно від сезону сонцезахисні окуляри необхідні кожній людині. Це захищає очі і зір від шкідливих ультрафіолетових променів. Вони можуть пошкодити сітківку, збільшити ризик новоутворень і катаракти.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А смартфони , комп'ютери , різні екрани що світяться чого пропустили? Чи вони не псують зір?
Відповісти
Дякую за інформацію, була корисна. Що стосується шкоди смартфонів, то на https://save24.me/ чітко написано, що в рейтингу "шкідників" зору вони посідають лише 12-13 місця. Набагато частіше порушення зору може виникати після перенесених інфекційних хвороб.
Відповісти
Дякую за інформацію, була корисна. Що стосується шкоди смартфонів, то на save24.me/ чітко написано, що в рейтингу "шкідників" зору вони посідають лише 12-13 місця. Набагато частіше порушення зору може виникати після перенесених інфекційних хвороб.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні