На Волині зґвалтували дівчину, якій тільки зробили операцію

0
-16
На Волині зґвалтували дівчину, якій тільки зробили операцію
У Волинській області чоловік зґвалтував дівчину, яка нещодавно зробила гінекологічну операцію. Про це йдеться у вироку Локачинського районного суду. Гвалтівник отримав до 3 років та 8 місяців в'язниці, повідомляє ТСН.

За словами потерпілої, того дня вона повернулася додому після гінекологічної операції, випила знеболювальне та вирішила сходити до бабусі.

Чоловік перестрів її в безлюдному місці й поцікавився, де її чоловік. Дівчина сказала, що наразі він за кордоном. На що нападник запропонував їй випити пива. Потерпіла відмовилася.

Чоловік чіплявся до неї, намагалася вирватися, проте впала, почала говорити про свого чоловіка. Це тимчасово заспокоїло нападника, проте вже дорогою у село він схопив її та зґвалтував.

"Вона кричала, просила не робив цього, що у неї є дитина, чоловік, що сьогодні вона робила гінекологічну операцію. Проте нападник не зважав на це, закривав її рот рукою та погрожував", - йдеться у рішенні суду.

Дівчині все ж таки вдалося вирватися після обіцянки, що нікому не скаже про свого ґвалтівника. Однак у селі вона звернулася до поліції.

Навіть під час слідства підозрюваний погрожував своїй жертві та намагався підкупити грошима. Свою вину чоловік повністю не визнав. За його словами, він був п'яний, а дівчина буцімто сама погодилася на статевий акт, бо "його боялася".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-16

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні