У Володимир-Волинському ЦНАПі з'явилася новітня послуга. ВІДЕО

0
-9
У Володимир-Волинському ЦНАПі з'явилася новітня послуга. ВІДЕО
Для того, щоб звернутись до ЦНАПу за отриманням певної послуги уже не потрібно носити з собою цілу теку із копіями документів, адже віднедавна основними з них можна поділитись просто із власного смартфону з допомогою шерінгу електронних цифрових документів.

Про це пише Волинь.

Нова послуга з'явилася у Володимир-Волинському центрі надання адміністративних послуг ще 17 червня поточного року. Послуга полягає в отриманні цифрової копії документу із додатку Дія для надання тієї чи іншої послуги адміністраторами ЦНАПу.

Для того, аби скористатись зручною функцією шерінгу електронних документів потрібно мати на своєму смартфоні встановлений застосунок Дія із завантаженими електронними документами, якими можна поділитись, зчитавши з допомогою сканера QR-код, що знаходиться над віконечком адміністратора. Таким чином просто зі смартфону можна передати копію своєї ID-картки, свідоцтва про народження дитини, ідентифікаційного коду та довідки внутрішньо-переміщеної особи, що є дуже зручно та швидко, адже уже за лічені секунди копії документів опиняються на електронній пошті ЦНАПу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні