Стала відома причина раптової смерті нардепа

3
-3
Стала відома причина раптової смерті нардепа
У ніч на 8 жовтня у Києві знайшли народного депутата України Антона Полякова непритомним на задньому сидінні автомобіля таксі. Транспортний засіб зупинила патрульна поліція поліції через порушення ПДР. Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури.

За словами водія таксі, за кілька хвилин до того, вказаний пасажир сів в його машину біля зупинки громадського транспорту у Дніпровському районі, після чого останньому стало зле та в нього почалася нудота.

Поліція викликала медиків, проте проведені ними реанімаційні заходи результату не дали, чоловік помер.

У депутата при собі були цінні речі, документи, мобільний телефон та грошові кошти.

За результатами розтину, смерть Полякова настала внаслідок гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця.

Наразі слідство наразі очікує результати інших судово-медичних досліджень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а ще ХАЙ ПОДОХНЕ ТРИКРАТНИЙ КРАДІЙ ПЕНСІЙ клоун-ДУРАК жид-зеленський з облитим зеленкою хрячим Рилом ДУРАКОМ жидо-порошенком!!!!!
Відповісти
І НЕХАЙ ПОДОХНЕ ТРИКРАТНИЙ КРАДІЙ ПЕНСІЙ клоун-ДУРАК жид-зеленський з облитим зеленкою хрячим Рилом ДУРАКОМ жидо-порошенком!!!!!
Відповісти
А ЩО МОЖНА ЧЕКАТИ ВІД НАШИХ ОБРАНЦІВ !!! ГНАТИ ВСІХ ЗВІДТИ. ці ТРИКРАТНО КРАДУЩІ ПЕНСІЇ зе слуги демонам, а не для народу!!! Каструвати ЗЕ-гнид, оби-ся не плодили такі уроди. Дарма я здуру за них голосував .
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні