Що можна з'їсти перед сном, і не нашкодити фігурі: список продуктів

2
-6
Що можна з'їсти перед сном, і не нашкодити фігурі: список продуктів
Нам доволі часто хочеться з'їсти щось смачненьке на ніч, і це бажання не дає нам заснути. Проте їсти на ніч шкідливо. Але існують продукти, які безпечно можна вживати перед сном. Про це пише 24 канал з посиланням на Huffpost.

Нічне харчування приносить шкоду нашому організму, проте деколи, під час розмов, перегляду телевізора чи стрічки у соцмережах, дуже хочеться чогось смачненького. Перед тим, як вкотре відкрити холодильник, запитайте себе: я справді хочу їсти, чи мені просто сумно. Адже викликати емоційний голод можуть також стресові ситуації та втома.

За порадами лікарів, чим більша перерва між останнім прийманням їжі та сном, тим краще для здоров'я та фігури. Проте не усі можуть дотримуватись такого графіка.

Чим можна перекусити перед сном, аби якомога менше нашкодити організму. Першочергово слід пам'ятати, що їжа має бути легкою, а порція – контрольованою.

Вживайте клітковину та білок, зокрема:

сир і сухарі;

горіхи;

грецький йогурт і насіння чіа;

нут;

попкорн без олії;

арахісове масло і яблука.

Не варто вживати оброблену солодку їжу, оскільки вона підвищить рівень цукру у крові. Уникайте жирної, смаженої, гострої та кислої їжі, відмовтесь від кофеїну, адже він може викликати печію. Також практикуйте усвідомлене споживання: вимикайте екрани та фокусуйтесь на запаху, смаку, текстурі та зовнішньому вигляді. Намагайтесь насолоджуватись кожним шматочком страви.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Але, не в якому разi ковтати !
Відповісти
толстые проститутки спб
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні