Волинські підробки сетифікатів про вакцинацію: скільки коштують та як за це судять

0
3
Волинські підробки сетифікатів про вакцинацію: скільки коштують та як за це судять
Волинські судді винесли 19 вироків у справах про підробку сертифікатів про вакцинацію від коронавіруса. Відомо, що судили 19 осіб за підробні сертифікати вакцинації.

Про це пише Волинь.

З 1 липня волинські суди винесли 19 вироків у справах про підробку сертифікатів про вакцинацію від коронавірусу міжнародного зразка. Усі вони відносно громадян, які спершу придбали завідомо підроблені документи, а потім намагались використати їх під час перетину державного кордону. Усі ці справи розглядав Любомльський районний суд.

Покарання для громадян теж доволі різні, але всі у вигляді фінансових стягнень від 1,7 до 8,5 тисяч гривень. З 19 вироків лише три набрали чинності. Тобто для засуджених минув термін апеляційного оскарження і вони ним не скористалися.

Більшість сертифікатів видані звичайними аферистами, тобто незареєстрованими, як юридичні чи фізичні особи. Проте, тричі у провадженнях, які розглядали на Волині, згадується комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медико-санітарної допомоги «Садгора» Чернівецької міської ради», по одному разу комунальне підприємство «Волинська обласна клінічна лікарня».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні