--> У Луцькій громаді виділили кошти на компенсацію за проїзд пільговиків | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцькій громаді виділили кошти на компенсацію за проїзд пільговиків

0
11
У Луцькій громаді виділили кошти на компенсацію за проїзд пільговиків
Депутати Луцької міської ради внесли зміни до місцевого бюджету. Відповідне рішення було прийняте 27 жовтня під час сесійного засідання міськради.

Зокрема, зміни стосувалися компенсації за пільговий проїзд транспортом громади. На це Луцькому підприємству електротранспорту виділили чотири мільйони гривень. Саме ця сума стане компенсацією за проїзд пільговиків.

"Це економія у порівнянні з минулими роками через введення електронного квитка", - розповів Луцький міський голова Ігор Поліщук.

За словами очільника міста, орієнтовно пільгові перевезення до кінця року обійдуться місту у 60 мільйонів гривень. У 2019 році було 76 мільйонів гривень витрачено в рік на ЛПЕ. Тобто, необхідно на 16 мільйонів менше.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні