На Волині п'яний чоловік обстріляв автомобіль з водієм

1
-6
На Волині п'яний чоловік обстріляв автомобіль з водієм
У селі Козлів Володимир-Волинського району (раніше - Локачинського) п'яний єгер побив чоловіка, та стріляв по автомобілю. Про це стало відомо з вироку Локачинського суду, пише "Район.Локачі".

Нетверезий єгер біля магазину Козлівське, підійшов до знайомого чоловіка, нецензурно облаяв його, та вдарив його кулаком у лице. Інцидент трапився 7 квітня близько 15-ої години.

Потерпілий, аби уникнути подальшої бійки, від'їхав на автомобілі на вулицю бригадну, неподалік колишнього СВК "Волинь".

Після чого єгер взяв вдома рушницю, та знайшов потерпілого. Тоді почав стріляти по автомобілю, де знаходився потерпілий.

Внаслідок цього, він завдав майнової шкоди на суму 20 тисяч гривень, створив реальну загрозу життю і здоров'ю, порушив громадський порядок.

Єгеря визнали винуватим у вчиненні злочину, передбаченого частиною 4 статті 296 КК України, та призначили йому покарання у вигляді позбавлення волі на три роки. Але на підставі статей 75, 76 КК України звільнили від покарання, якщо він протягом одного року не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов'язки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хай живе наш суд самий ****ий суд в світі!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні