Справа п'яної луцької водійки, яка в'їхала у таксі: їй вимагають суворіше покарання

1
0
Справа п'яної луцької водійки, яка в'їхала у таксі: їй вимагають суворіше покарання
Луцька окружна прокуратура оскаржила в апеляційному порядку вирок Луцького міськрайонного суду, яким винуватиці ДТП, 32-річній жительці Луцька, призначено занадто м'яке покарання – чотири роки позбавлення волі зі встановленням трирічного іспитового строку. Про це повідомляють у прокуратурі Волині.

За інформацією слідства, увечері 19 грудня 2020 року нетвереза водійка автомобіля "Audi Q5", порушивши Правила дорожнього руху, наїхала на автівку таксі, в якій перебували пасажири.

У результаті ДТП п’ятирічна дівчинка та 21-річна жінка отримали тяжкі тілесні ушкодження.

Раніше суд призначив водійці, визнаній винуватою у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинили потерпілим тяжкі тілесні ушкодження, покарання у виді чотирьох років позбавлення волі зі встановленням трирічного іспитового строку та з позбавленням на три роки права керувати транспортними засобами.

Не погодившись із вироком суду, прокурори в суді апеляційної інстанції вимагатимуть для винуватиці ДТП суворішого покарання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чого не вимагають суворішого покарання за "смертельні" наїзди на пішоходів,а дають 3-5років , або взагалі "умовно"?!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні