За напад на луцьких муніципалів чоловік потрапив за ґрати

2
-2
За напад на луцьких муніципалів чоловік потрапив за ґрати
19 жовтня Волинський апеляційний суд залишив без змін вирок Луцького міськрайонного суду від 24.05.2021 року щодо умисного нанесення побоїв або заподіяння легкого тілесного ушкодження службовій особі громадянином Романом С., та було залишено без змін покарання у вигляді обмеження волі строком на три роки. Про це повідомляє департамент муніципальної варти Луцької міської ради.

У рішення наголосили, що суд першої інстанції правильно встановив обставини справи, і зробив обґрунтований висновок про доведеність винуватості громадянина Романа С. в умисному заподіянні легкого тілесного ушкодження службовій особі у зв'язку з його службовою діяльністю.

Нагадаємо, що 28 серпня 2020 року громадянин Роман С. застосував до інспекторів департаменту муніципальної варти, які виконували свої службові обов'язки, сльозогінний газ. Внаслідок нападу інспектори отримали тілесні ушкодження у вигляді хімічних опіків кон'юктиви обох очей.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
обмеження волы - це не за грати, це - "условка"
Відповісти
Є позбавлення волі -тюрма
Обмеження волі-поселення. типу робота на рівненському азоті
А "условка"це умовний термін
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні