На Волині жінка відлупцювала колишнього чоловіка, донька допомагала відром

0
3
На Волині жінка відлупцювала колишнього чоловіка, донька допомагала відром
На Волині чоловік отримав легкі тілесні ушкодження, коли намагався перешкодити колишній дружині з донькою обривати вишню. Подружжя уже чотири роки живе окремо, однак жінка прийшла до будинку чоловіка зі спільною донькою, аби позривати вишні. Про це йдеться у вироку Ковельського міськрайонного суду від 29 жовтня, пише "Zaxid".

Інцидент трапився у місті Ковель ще у червні 2020 року. Чоловік вийшов у двір та спробував зупинити колишню дружину, проте жінка накинулася на нього з кулаками, а донька била пластиковим відром. Внаслідок цього у ковельчанина діагностували легкі тілесні ушкодження, а на жінок склали адмінпротокол за побиття чоловіка. Суд оштрафував екс-дружину та доньку ковельчанина на 1275 гривень кожну.

Сергій П. прожив з екс-дружиною Ольгою П. у шлюбі 13 років.

Проте обвинувачені розповіли свою версію подій, за якою чоловік почав трясти драбину, від чого її донька впала.

"Він знімав відео на мобільний телефон та почав трясти драбину, на якій знаходилась дочка, дівчина впала. У цей час жінка підбігла до чоловіка та почала його відштовхувати двома руками, щоб він не бив дочку. При цьому будь-яких ударів потерпілому не наносила", – розповіла обвинувачена.

Також і вона, і донька зазначили, що з Сергієм П. у них "неприязні відносини". Свою вину обидві обвинувачені не визнали повністю.

Чоловік викликав поліцію, та написав заяву. До лікарів він не звертався, але через три дні тілесні ушкодження зафіксував судмедексперт. Він нарахував чотири удари на тілі чоловіка. Крім того, потерпілий пред’явив суду відеозапис з місця інциденту, на якому було видно, що жінки таки наносили йому удари.

На підставі цих доказів матір та її доньку визнали винними у нанесенні умисних легких тілесних ушкоджень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні