На Волині для депутатів проведуть обласну спартакіаду: де, та коли

0
0
На Волині для депутатів проведуть обласну спартакіаду: де, та коли
На Волині планують провести традиційну спартакіаду серед депутатів обласної, міських, районних, селищних та сільських рад. Про це йшлося під час засідання організаційного комітету в облраді.

Спартакіада серед депутатів місцевих рад традиційно приурочується до Дня місцевого самоврядування, 7 грудня. Вона популяризує фізичну культуру і спорт, пропагує здоровий спосіб життя, активізує фізкультурно-оздоровчу, реабілітаційну та спортивну роботи.

На спартакіаді депутати змагатимуться з таких видів спорту, як футбол, волейбол, теніс настільний, шашки й шахи.

Переможця в особистому заліку визначатимуть за найбільшою сумою набраних очок. Командна першість визначається за сумою одного кращого результату серед чоловіків та жінок. У випадку рівності очок в командній першості перевага надається команді, у якій вище місце посіла жінка.

Фінальні змагання спартакіади відбудуться 5 грудня у Луцьку за участю збірної команди депутатів Волинської облради, збірних команд з-поміж депутатів усіх рівнів, які входять до складу Володимир-Волинського, Камінь-Каширського, Ковельського та Луцького районів.

До цього головам райрад та тергромад доручено провести перший етап відбіркових змагань на місцях та сформувати збірну команду району.

При проведенні змагань є обов’язковим дотримання визначених норм щодо обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню COVID-19.

Переможці візьмуть участь у всеукраїнській спартакіаді серед органів місцевого самоврядування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні