«Мігранти з Білорусі можуть прориватися до ЄС через Україну», - прем'єр-міністр Польщі

8
1
«Мігранти з Білорусі можуть прориватися до ЄС через Україну», - прем'єр-міністр Польщі
Мігранти, які намагаються із території Білорусі потрапити до Польщі, можуть спробувати це зробити через Україну. Про це заявив прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький 10 листопада, пише ТСН.

"Ми усвідомлюємо ризик, що якщо цей кордон буде занадто щільним, то мігранти можуть піти через Україну, тому вживаємо заходів, щоб зміцнити кордон по всій його довжині", – зазначив Моравецький.

Натомість за даними міністра внутрішніх справ Польщі Маріуша Блащака, до кордону стягнули 15 тисяч польських військових, їхню кількість може бути збільшено. Він розповів, що рух на прикордонному переході в "Кузниці" зупинено.





Зазначимо, що Україна готується до можливого штурму кордону з Білоруссю. Перший заступник глави МВС Євген Єнін заявив, що уже зараз спостерігається збільшення потоків мігрантів до прикордонних регіонів України. Так, на ділянці білоруського-українського кордону нещодавно затримали двох незаконних мігрантів з Куби.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так воно і буде. А ще чимало осяде в Україні. Тому Україна повинна вимагати від ЄС, США введення таких економічних санкцій що Білорусі, через які вся її економіка ляже. Якщо Путін хоче отримати Білорусь, то це має бути економічний труп. Нехай його годує та утримує, якщо вистачить грошей витрачати і на Крим, і на Чечню, і на Сирію, і на Донбас.
Відповісти
Тих хто прорвуться ми одразу розстріляємо з кулемета. Європа може спати спокійно.
Відповісти
А ти або дебіл, або ватник, або путлінський провокатор. Тобі до бандерівців, як до місяця рачки
Відповісти
Нехай їх німці до себе заберуть , літаками.Тим більше німці поляків критикують що вони не пустили їх до себе в крїну. Вони в Європу хочуть а не в Україну
Відповісти
трикратний крадій пенсій клоун зеленський хай подохне в вигрібній хробачливій ямі!!!!
Відповісти
трикратний крадій пенсій клоун зеленський хай подохне в вигрібній хробачливій ямі!!!!
Відповісти
ХАЙ ПОДОХНЕ В ВИГРІБНІЙ ХРОБАЧЛИВІЙ ЯМІ ТРИКРАТНИЙ КРАДІЙ ПЕНСІЙ клоун ЗЕЛЕНСЬКИЙ!!!!!
Відповісти
А ви бува за нього не голосували? Щоб тепер клясти
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні