Прикордонна громада на Волині готується до появи нелегальних емігрантів з Білорусі

0
-2
Прикордонна громада на Волині готується до появи нелегальних емігрантів з Білорусі
Виконавчий комітет Ратнівської селищної ради просить мешканців громади повідомляти про виявлення суб'єктів нелегальної міграції, а саме осіб із держав Близького Сходу, які без будь-яких підстав тимчасово перебувають на території громади. Про це повідомляють на сайті селищної ради.

"При виявлені таких осіб необхідно терміново повідомляти старост відповідних округів Ратнівської селищної ради, відділення поліції №2 селища Ратне або дільничих інспекторів прикордонної служби, а саме:

- майстер сержант Ключук Петро Дмитрович 0979511364;

- майстер сержант Лахтюк Ігор Федорович 0982319972;

- майстер сержант Новіцький Ігор Олександрович 0977018827;

- сержант Ковальчук Микола Володимирович 0671207975;

- штаб-сержант Сенніков Станіслав Сергійович 0989715526.

Також 9 листопада у громаді відбулася нарада щодо проведення спільних заходів з метою недопущення дестабілізації ситуації в прикордонні. А саме, через нестабільну ситуацію на білорусько-польському кордоні, де відбувається спроба прориву кордону групою мігрантів з боку Білорусі.

На нараді вирішили посилити роботу з охорони державного кордону, що проходить по території Ратнівської громади, та обговорили механізм спільних дій правоохоронних органів та органів місцевого самоврядування у разі загострення ситуації на кордоні.

Фото - ілюстративне.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні