«Будуть знищені нашими підрозділами», - ЗСУ про можливий прорив кордону з Білорусі

4
-5
«Будуть знищені нашими підрозділами», - ЗСУ про можливий прорив кордону з Білорусі
Військовослужбовці 61-ї окремої піхотної єгерської бригади, яка входить до складу Сухопутних військ ЗСУ, й несе службу у лісовій та болотистій місцевості, обіцяють знищувати осіб, які видаючи себе за мігрантів, спробують нелегально потрапити на територію України. Про це військові пишуть на своїй сторінці у Facebook.

Військові повідомляють, що наразі не можуть надати відповіді щодо дій підрозділів бригади біля кордону з Республікою Білорусь.

"Разом з тим, повідомляємо вам, що на цей час, підрозділи 61-ої бригади виконують свої завдання вздовж ділянки державного кордону з Республікою Білорусь, і жодні інші особи, які можуть маскуватися під мігрантів, не потраплять на територію України. Вони просто будуть знищені нашими підрозділами", - зазначають військовослужбовці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ага, в Криму "зелених озброєних чоловічків" не знищували, а тут будуть знищувати неозброєних мігрантів. Уявляю який "сморід" підметься з боку ЄС, а про московію взагалі мовчу -вони там жовчею зійдуть та піною покриються верещачи про укрофашистів.
Відповісти
А що скажуть німці з французами? Вони ось яке "виття" зняли через знищену безпілотником гармату окупантів, а тут "бідних" мігрантів знищують.
Відповісти
А ми їм - "стурбованість та занепокоєння"!
Відповісти
Не розповсюджуйте фейки!Перевіряйте інформацію! ТАКОЇ бригади ЗСУ НЕ ІСНУЄ! То фотки з московськими сертифікатами розповсюджуєте,то розповсюджуєте московські нарративи!Що в вас там в редакції якесь гніздо?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні