--> «Події на кордоні Європи та Білорусі є проявом гібридної війни», - голова СБУ у Луцьку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Події на кордоні Європи та Білорусі є проявом гібридної війни», - голова СБУ у Луцьку

0
-1
«Події на кордоні Європи та Білорусі є проявом гібридної війни», - голова СБУ у Луцьку
Події, що відбуваються на кордоні ЄС та Білорусі є одним із проявів гібридної війни. Про це заявив голова СБУ Іван Баканов після завершення міжвідомчої наради з питань захисту державного кордону, яка відбулася в Луцьку.

За його словами Служба безпеки вживає весь комплекс заходів, щоб унеможливити подібний сценарій в Україні.

"Такий сценарій наразі малоймовірний, але ми працюємо на випередження, та робимо все, аби цей, навіть теоретичний, варіант розвитку подій не був реалізований на практиці. Саме тому 14 листопада ми зібралися в Луцьку, щоб узгодити заходи для протидії такому прояву гібридної війни. Ми не просто тримаємо ситуацію на контролі, а виконуємо всю необхідну організаційну та оперативну роботу", – зазначив Іван Баканов.

СБУ у межах своїх повноважень активно застосовує комплекс контррозвідувальних, оперативно-розшукових і кримінально-процесуальних заходів. Також СБУ обмінюється інформацією з Нацполіцією та ДПС, створюються спільні мобільні групи для роботи у прикордонних районах тощо.

Іван Баканов переконаний, що Україні вдасться успішно протистояти черговому прояву гібридної війни та зберегти стабільність і безпеку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні