Домашній салон: топ-6 порад як доглядати за руками

0
-4
Як правильно доглядати за шкірою рук, щоб вона довше залишалася гладкою, доглянутою і ніжною.

Про це розповідає PollenaEwa.

1.Мийте руки – з розумом!

«Не забудьте вимити руки!» Багато хто автоматично миє руки з милом після кожної прогулянки. І це дуже добре, але ми достовірно не знаємо чим саме миємо наші руки. Засіб, що використовується для щоденної гігієни, є одним з ключових факторів, що впливає на стан нашої шкіри. Щоб захистити руки від пересушування, варто вибирати засоби з делікатним миючим агентом, збагачені вітамінами і натуральними маслами, або делікатне мило для дітей.

2. Завжди тримайте крем під рукою!

Крем для рук завжди повинен знаходитися у сумочці! Кожен контакт з водою порушує природний баланс шкіри, який підтримує зволожуюча, живильна косметика. Проте наносити крем на руки слід лише кілька разів на день, переважно після кожного миття їх з милом – незалежно від нашого віку, температури повітря або сезону. Влітку крем допомагає для гідратації і регенерації, а взимку – правильного живлення і захисту від холоду. Тож він завжди повинен бути під рукою.

3.Носити рукавички – взимку, навесні, під час пробіжки і прибирання!

Якщо ви хочете подбати про шкіру рук, вам обов’язково потрібно подружитися з рукавичками! Механічний захист рук – це абсолютна необхідність, яка також повинна стати вашим природним інстинктом. Наші руки потребують додаткового захисту не тільки від морозу, але і від дратівливих хімічних речовин або пилу. При пранні або прибирання ванної кімнати пам’ятайте про спеціальні гумові рукавички.

4,Організуйте свій власний домашній SPA – догляд за руками в домашніх умовах

Час від часу дозволяйте собі розслабитися і даруйте своїм ручкам відновлювальні процедури в домашньому SPA. Раз на тиждень вможна зробити навіть найпростіший, саморобний пілінг, наприклад, на основі цукру і оливкової олії. Така процедура допоможе позбавитися від омертвілої шкіри, зробить ваші руки гладкими і оновленими. Після цієї процедури нанесіть на руки живильний, зволожуючий крем.

5.Їжте красиво – здорова дієта допоможе у догляді за красивими руками і нігтями

На стан рук і нігтів несприятливо впливають обмежуючі дієти для схуднення, а отже, і нестача вітамінів і мікроелементів. Заради красивих рук, варто піклуватися про здорове та збалансоване харчування і не забувати регулярно поновлювати водний баланс організму – не менше 1,5 літрів в день.

6.Як доглядати за сухою і пошкодженою шкірою на руках

Секрет належного догляду за руками – це систематичний і ретельний догляд. Усвідомлюючи специфічну структуру шкіри рук і пам’ятаючи про фактори, які допомагають захистити її, ви уникаєте неприємних подразнень, почервоніння і ефективно затримуєте процес старіння. Не шкодуйте часу і уваги – дозвольте собі розкіш красивих і доглянутих рук!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні