--> «Не варто місто перетворювати в село»: лучанин обурився святковим ранком у дитсадку. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Не варто місто перетворювати в село»: лучанин обурився святковим ранком у дитсадку. ФОТО

17
-2
«Не варто місто перетворювати в село»: лучанин обурився святковим ранком у дитсадку. ФОТО
Лучанин обурився перетворенням міста у село. Чоловік показав фотографію святкового ранку у дитсадку №37, зазначивши, що такі ранки у міських традиціях ніколи не обігрували.

Про це у фейсбук-спільноті «Збережемо древній Лучеськ» написав Igor Levchook.

«Не маю нічого проти сільської культури. Але не варто місто вперто перетворювати в село. Щось не пам'ятаю дитячих ранків обіграних навколо міських традицій... А їх багато. Помітив тенденцію: чим більше зникає сільська культура в селі, тим більше пропагують її в містах. От міської майже немає. Навіть книгарні в шинки перетворюють. Мабуть таки генетика, чи інстинкти»,- написав Igor Levchook.

У коментарях до допису чоловіка користувачі соцмережі зазначили, що дитячий ранок, ймовірно проходив до дня вишиванки і нічого сільського у ньому немає. Також коментатори задають автору посту питання: де саме він віднайшов на фотографії село, адже вишиванка це національний одяг.



Проте представники дитсадка зазначили, що свято було приурочене осінній ярмарці, а одяг «це традиційний однострій для свят».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шароварщина. Вона кругом після майдану.
Відповісти
Тобі більше до вподоби "русский мир" ??? Ну що ж - ПНХ!
Відповісти
А те що села є джерелом автентичної української культури отой пан знає? Чи може він з отих що вибралися із села почали із себе "корчити гарадскіх", а українську мову називати "сільською"?
Відповісти
Перекажіть невігласу Левчуку, цьому слабоокультуреному полішуку з немитими від гною пятками і брудною, як паровозна труба, шиєю, що УКРАЇНСЬКЕ СЕЛО зберігає освоєні предками території, береже історичний ландшафт Вітчизни. Сільські люди – хранителі генетичного коду свого народу, його національної самобутності, духовності, історичної культури, соціальної стабільності в суспільстві.
Він цього не знає і знати не може. А ще подивіться його "садибу" (напроти скверика біля колишнього кінотеатру "Батьківщина", яка заросла кропивою і чортополохом. І зробіть висновки, який віг "городський пан". А Всезнайку, який залишає тут свої фе5калії, перекажіть, що він недостойний шаровар, а лише секонд-хенду з мертвих німців, який продають в луцьких магазинах на вагу.
Відповісти
Авторитетно !!!!
Відповісти
Згідна!
Відповісти
а від сільських харчів Левчук не цурається? М'ясо, масло, яйця і т.д. ростуть в місті?
Відповісти
Він забув смак названих продуктів, тому що ніколи ніде не працював, а лише дурив голову людям. Його діти малими просили на Старому ринку милостині. Про які яйця і мясо ви ведете мову? Хіба що хуїв собачих йому.
Відповісти
Левчук- совковий нацмен,який соромиться свого семітського роду.
Відповісти
Все вірно
Село приперлося в місто
Все заплювадо, захаркало і засмаркало
А тим, хто пише про автентичність села і традицій.... Скажу таке: коли будете іти по місту і вам під ноги якийсь селюк смаркане свою зелену соплю, то подякуйте йому за зберігання народних традицій, "де сало кавуни та дині, де Гриць зітхає по Горпині, танцюють всі гопак".
Відповісти
Маячня якогось іді ота шльома.
Відповісти
Це втирає той вишуканий лучанин, хто біля своєї 1/2 будинку бомжатню розвів). Стабільно хайпожорить
Відповісти
Люди! Будьте в здоровому глузді! Не пишіть всякої радості! Ми ж Українці!
Відповісти
Це краще адресувати пану левчуку і його когорті, які там підспівують йому.
Нарешті в групі появилися люди, які не не згідні з цим совкодрочєрством, але їх відразу в бан, бо не співають од левчуку та спогадам совєЦкого міра.
А левчуку давно пора на чємодан і в расєю, якщо тут щось не подобається! «Роботяга» , ти спочатку порядок біля хати своєї наведи і за дітьми дивися! Не повинна дитина стояти на Лесі і по вечорах грати!
Відповісти
Коли читаєш таке, хочеться зрозуміти тих дурнів які таке пишуть, напевне треба всім нагадати що міста з неба не падають, їх створюють саме люди і вони саме з сіл і приходять в міста. Коли це бидло ображає людей з села він ображає в першу чергу свою родину, батькі які прийшли з села, чи діда , чи прадіда. Але це не стосується комуняк, вони всі походять від володі леніна для них це далекі речі. Взагалі стидно що в 21 ст, журналісти взагалі пишуть про таких гнид, перестаньте про таких писати і час їх сам зітре з історії.
Відповісти
то вже Волинь24 опустилась на іформаційне дно. раз беруть новини від Левчука)))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні