--> Була присипана попелом: острозького скульптора визнали винним у вбивстві жінки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Була присипана попелом: острозького скульптора визнали винним у вбивстві жінки

0
5
Була присипана попелом: острозького скульптора визнали винним у вбивстві жінки
У Здолбунові районний суд визнав винним 54-річного скульптора з Острога, який напав на 30-річного односельця та вбив зниклу жінку.

Про це повідомляє прес-служба поліції Рівненської області.

Слідчі з'ясували, що 23 лютого минулого року, 52-річний скульптор, який підпрацьовував скульптором і використовував для цього підсобку на території складських приміщень одного із навчальних закладів Острога розпивав алкогольні напої разом із 30-річним односельцем. Під час цього між чоловіками раптово виник конфлікт, в результаті якого скульптор наніс знайомому сокирою декілька ударів по голові. Потерпілому вдалося втекти: біля під’їзду одного з будинків його виявив перехожий та викликав «швидку».

Поліцейські за декілька годин затримали зловмисника.

Наступного дня, під час огляду майстерні скульптора поліцейські виявили заховане під попелом тіло жінки. Загиблою виявилася 49-річна острожанка, яка зникла близько місяця тому. На її тілі правоохоронці виявили ножове поранення грудної клітки.

Поліцейські встановили причетність «скульптора» до злочину та повідомили про підозру у вчиненні умисного вбивства. Під час досудового розслідування зловмисник своєї вини не визнавав та запевняв, що до обох злочинів не причетний. проте, зібраної бази доказів виявилося достатньо для доведення вини підозрюваного.

Сьогодні, 25 листопада, суд визнав 54-річного підсудного винним у скоєнні особливо тяжких злочинів, тому за вчинене умисне вбивство чоловікові загрожує позбавлення волі на строк 15 років, а за замах — на 10. Проте, шляхом застосування менш суворого покарання більш суворим засудженому обрано загальне покарання — 15 років в'язниці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні